Hoppa till innehåll

Nu är den här! Vikariehandboken- Din guide till förskolan

april 25, 2018

Jag skriver Förskolebloggen för att inspirera dig som arbetar i förskolan och vet att du gör skillnad. Men för att kunna göra skillnad krävs att alla som arbetar är ett team runt barnen och det är där Vikariehandboken blir viktig för verksamheten och för dig som snabbt ska komma in i arbetet.

Jag har skrivit Vikariehandboken till dig som är ny eller ska arbeta som vikarie under en kortare eller77410652_vikariehandboken omslag längre tid i förskolan. Eftersom varje förskola är unik i utformning och förutsättningar kräver det ganska mycket anpassning och lyhördhet av en vikarie eller ny medarbetare.

Syftet med boken är att ge dig en överblick av uppdraget på organisationsnivå och i praktiken och samtidigt ge handfasta tips för att du snabbt ska känna dig trygg med vad som förväntas. För den som vill fördjupa sig eller veta mer om någon del i boken finns lästips efter varje kapitel.

Boken kan även användas som diskussionsunderlag i befintliga arbetslag för att skapa gemensamma synsätt, arbetssätt och rutiner i förskolan.

Vikariehandboken-Din guide till förskolan finns att köpa på Adlibris.se, Akademibokhandeln.se, Bokus.se samt i webbshoppen på Gothiafortbildning.se, där du även kan gå in och provläsa några sidor.

 

 

 

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: