Hoppa till innehåll

Likabehanlingsplan

maj 7, 2012

Just nu arbetar jag mycket med arbetet inför utformningen av vår reviderade likabehandlingsplan och plan mot kränkande behandling. Det är ett enormt område med många bitar som ska falla på plats, och väldigt roligt! Jag har använt mig mycket av denna handledning. 

Det vi fokuserar mycket på är det främjande arbetet. Ibland kan jag tycka att likabehandlingsplanen tenderar att bli ett dokument som mest fokuserar på åtgärderna. Men om man har ett väl inarbetat arbets- och förhållningssätt kring det främjande och förebyggande arbetet borde man inte behöva använda den åtgärdande delen speciellt mycket tänker jag. Det ska bli mycket spännande att se vad processen leder  till när all personal får sätta tänderna i denna godbit!

2 kommentarer leave one →
 1. juni 24, 2015 11:21 e m

  Hej blev lite intresserad av att titta mer på denna handledning men den finns kanske inte kvar längre. Länken fungerar ej. Tack på förhand

  • juli 3, 2015 9:45 f m

   Hej!
   Tack för att du uppmärksammar mig om att länken har slutat fungera. Nu har jag åtgärdat det, så länken går återigen att följa, varsågod!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: